El Fòrum L’Hospitalet organitza un Nadal interreligiós

(Noticia a l’Hdigital)
Dimecres, a les 18.30 hores, davant l’Antic Cine Romero
El Fòrum L’Hospitalet ha organitzat una nova trobada que vol posar en contacte a persones de diferents religions de L’Hospitalet. En aquesta ocasió, el Fòrum ha previst la celebració del Nadal.

L’acte tindrà lloc el 21 de desembre, a les 18.30 hores, a la plaça de davant de l’equipament municipal de l’Antic Cine Romero. El Fòrum vol posar en contacte a persones de diferents conviccions i confessions de L’Hospitalet per celebrar i posar en valor l’acollida a l’altre.

Durant l’acte s’escoltaran paraules i cançons de diferents tradicions religioses. Després l’acte es traslladarà a l’interior de l’equipament per compartir la taula i la conversa.

El Fòrum L’Hospitalet treballa per la convivència a L’Hospitalet, en l’àmbit de la diversitat de conviccions i tradicions religioses. Les seves activitats apleguen gent de les tradicions catòlica, evangèlica, musulmana, jueva, Brahma kumaris, sikh i altres que expressen aquestes conviccions de forma no religiosa, de forma individual, o col•lectiva. Recentment, per exemple, van celebrar el Ramadà també com a trobada interreligiosa.

“Volem visibilitzar aquesta diversitat, tot i posant l’accent en aquelles conviccions que ens comprometen amb els nostres veïns i veïnes, i en la defensa dels valors del pluralisme, la tolerància, la solidaritat i la pau”, expliquen.