El Fòrum Català de Teologia i Alliberament

El Fòrum Català de Teologia i Alliberament (FCTiA) és un espai de trobada per a totes les persones convençudes que cal afavorir una vivència alliberadora de l’espiritualitat. El FCTiA és l’expressió catalana dels Fòrums Mundials de Teologia i Alliberament, en el marc dels Fòrums Socials Mundials.

El FCTiA no és una associació, ni una federació, ni una web. És un moviment, un procés, que anem definint mentre l’anem construïnt. La primera idea d’impulsar el FCTiA va néixer a Belém, al Brasil, durant la celebració del Fòrum Mundial de Teologia i Alliberament del 2009. Des de llavors, hem anat construint xarxa amb totes les persones que han volgut participar al projecte. El gener del 2010 vam fer la primera gran trobada, a Barcelona, on vam poder veure que som més dels que ens podíem pensar. I avui seguim treballant per a compartir experiències i dinamitzar les relacions, és a dir, fent fòrum.

El FCTiA es troba cada dos anys

Convocatoria 2014

http://www.teologiaialliberament.cat/p/que-es-el-forum.html

Expressió del Fòrum Català de Teologia i Alliberament a L’Hospitalet

Els anys alterns, es a dir quan no hi ha el Fòrum Català, ens trobem a L’Hospitalet, amb la mateixa finalitat, però a partir de la nostra realitat.
Ens vam trobar per primera vegada el 2013, per tant, ens veurem novament durant l’any 2015.

Podeu seguir les diferents edicions a l’index de l’esquerra