Celebració del Nadal 2020 des de la diversitat de conviccions i confessions

Acte del Fòrum l’Hospitalet el dilluns 21 de desembre , a les 19:00 hores, mitjançant la plataforma zoom

 El proper dilluns 21 de desembre ens trobarem persones de diferents conviccions i confessions de l’Hospitalet de Llobregat, per celebrar i posar en valor l’acollida a l’altre, missatge tan present durant les festes del Nadal. Serà una ocasió de compartir l’alegria dels cristians pel naixement de Jesús, de la mateixa manera que vam compartir fa uns mesos la joia del Ramadà

Aquesta vegada ho farem mitjançant la tecnologia que ens està permetent trencar l’aïllament durant aquest temps de pandèmia:

 L’enllaç per accedir serà:

https://us02web.zoom.us/j/84086570812?pwd=ZlQwQ0d0Mm9lbHUwT1J3bXJHblJ1dz09

 Si hi hagués algun problema, i us demanés codi, poseu aquest: 400502

 Primer escoltarem la salutació de diferents entitats ciutadanes i tradicions religioses, així com una cançó dels nens de la comunitat islàmica Camí de la pau. De moment han confirmat la participació:

Ahmed Fayou – Associació Cultural Mediterrània

Nens i nenes de la Comunitat Islàmica Camí De La Pau

Joan Borrell, en nom de Brahma Kumaris

Gagandeep Singh, en nom de la Comunitat Sikh

 La Coral ICTUS de l’església evangèlica de la Torrassa obrirà la segona part de la trobada en la que sentirem dos referents de la tradició cristiana que ens parlaran sobre el Nadal:

 Carles Serra – Església Evangèlica de Pubilla Cases

Manuel Martínez – Parròquia Mare de Déu de la Llum (La Florida)

 Acabarem amb un col·loqui obert

 

 Volem contribuir així al diàleg intercultural i interreligiós, a la trobada entre comunitats i al coneixement mutu del veïnatge: persones de diferents conviccions, agrupats per a celebrar unes dates importants per a un dels col·lectius.

 El Fòrum l’Hospitalet treballa per la convivència a la nostre ciutat, en l’àmbit de la diversitat de conviccions i tradicions religioses. Volem visibilitzar aquesta diversitat, tot i posant l’accent en aquelles conviccions que ens comprometen amb els nostres veïns i veïnes, i en la defensa dels valors del pluralisme, la tolerància, la solidaritat i la pau