Iftar Popular 2015, al Parc de la Marquesa

El dijous, dia 9 de juliol, el Fòrum l’Hospitalet – Espai interreligiós vam organitzar un acte públic entorn l’Iftar (desdejuni en àrab), en el que poder compartir el significat que té el mes de Ramadà per als musulmans, a la vegada que un menjar típic i un moment festiu.

L’Hospitalet és una ciutat molt diversa, de procedències , cultures , llengües … també diversa pel que fa a tradicions religioses i conviccions; per això volem fer visible aquesta diversitat , trencar suspicàcies , facilitar el coneixement, entreteixir relacions ( al capdavall un dels orígens de la paraula religió ve de relligar ). En resum, fer camins de confiança.

Volem contribuir així, al coneixement de la vida i les conviccions d’uns ciutadans i ciutadanes , musulmans , durant un mes molt especial per a ells, el Ramadà

Del sentit d’aquest mes ens van parlar:
Tahir Rafi, President de la Asociación de familias paquistanís secretari general de Pak Federación España
Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i membre del Grup de Treball Estable de Religions (GTER).

Van fer una salutació
Loli Colàs, Presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc – La Torrassa
Isabel Escandell, Subdirectora general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

Després que un membre de la comunitat Camino de la Paz, fes el crit a l’oració, vam passar a l’Iftar, a compartir la taula.

No photos available right now.

Please verify your settings, clear your RSS cache on the Slickr Flickr Admin page and check your Flickr feed